”Paso Kart” Uygulamamız Başlıyor

Kıymetli Hemşehrilerimiz;

“Hilal Kart” uygulamamızın ikinci adımı olan “Passo Kart” için başvurular başlıyor. Halk otobüslerini hâlihazırda ücretsiz olarak kullanan 65 yaş üstü hemşehrilerimiz, belirli bir engellilik düzeyinin üzerinde olan hemşehrilerimiz ile şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarıyla birlikte;

📍 İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz,

📍 Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından destek alan dar gelirli hemşehrilerimize,

Ücretsiz ulaşım imkanı sunacak Passo Kart’tan faydalanmak isteyen hemşehrilerimizin 24 Eylül- 8 Ekim tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

Öğrenciler için: Öğrenci Belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi, Anne ve Babasının gelir durumunu gösteren belge gerekmektedir.

Şehit ve Gazi Yakınları için: Birinci derece yakını olması gerekmektedir.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşlarımız için: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan yardım alıyor ise; yardım aldığına dair belge, Kimlik Fotokopisi ve 2 vesikalık adet fotoğraf. (Yardım almıyor ise; gelir durumunu gösteren belge gerekmektedir.)

Passo Kart uygulamamızın İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Önceki Başkan Dere,Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret etti.